Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLSIDAN

 

Led mig

över bron

till solsidan

 

där livet

skrattar

och ler

 

drömmar

blir

sanna

 

såpbubblor

aldrig

spricker

 

kärlek

blomstrar

i natten

 

låt mörkret

synas

bakom mig

 

påminna

om livet

innan

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-17 17:26



Bookmark and Share


  bittemi VIP
En vacker längtan du formulerar här!
2014-07-18

  Lars Hedlin
Underbart skapat!
2014-07-18

  Angel of love
En text man kan läsa om och om igen.
2014-07-18

  Lehva VIP
En text full av förtröstan men också tillräcklig erfarenhet för att lova sig själv att aldrig glömma. ..:-)
Bravo:-)
2014-07-17

  Petter Wingren
I längtan efter livets solsida släpper du inte ditt ärlighetspatos. Mörkret bakom ska synas. Gårdagens smärta får inte falla i glömska eller säljas billigt eller offras på trevlighetens altare.
2014-07-17

  M M Mannheim VIP
Ja, livet innan?
2014-07-17

  i af apa
inte dumt, riktigt bra...!
2014-07-17

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om längtan efter ett ljusare liv!
2014-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP