Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden lånad från google


När jag vaknar i morgon

 

när jag vaknar i morgon

hoppas jag att det inte regnar

är det mulet gör det ingenting

solen behöver inte alltid skina

 

om jag har samma känsla som nu

tänker jag gå

där det växer mycket renfana

plocka en stor bukett

att ha mitt på bordet

på min altan

 

renfanan påminner mig

om åren då jag hade möjlighet

att växtfärga

då var renfanan en av mina favoriter

att färga med liksom hundkäx

 

nu har jag inget garn kvar

som jag färgat med dessa

vackra blommor

tröjor har jag däremot flera stycken

som jag är rädd om

 

så i morgon när jag vaknar

efter att ha druckit en kopp kaffe

ge mig ut på en promenad

för att plocka renfana

 

anits 17 juli 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-17 00:42



Bookmark and Share


  genni VIP
Du skriver väldigt vackert, tack för dessa rader!
2014-07-18

  ResenärGenomLivet
Intressant...vad ger renfanan för färg?
2014-07-17

    Dan Myrbeck
Instämmer, regn är inget vidare!
2014-07-17

    Monica Kvist VIP
Härligt Stina! Låt dom lysa som guld på din altan.
2014-07-17

  Lars Hedlin
TA vara på nuet ..varm kram!
2014-07-17

    ej medlem längre
Det är gott!
2014-07-17

  Bibbi VIP
Lycka till!
2014-07-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP