Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLODBAD - haiku

Bad med skratt och lek

trygga kan barnen vara

andra i blodbad




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-22 17:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Den berör!
2014-07-23

  Lehva VIP
Gripande.
2014-07-23

  Petter Wingren
Det kommer mängder av ensamma barn till Sverige just nu. Förläggningar börjar bli fulla.
2014-07-22

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om barnens situation i olika delar av världen!
2014-07-22

  Connie
Du den där var riktigt stark!
2014-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP