Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅSOM I EN SPEGEL

 

Ingen

är lika

naken

som du

 

din kropp

naken

levande

i kärlek

 

dina ord

nakna

sanna

i längtan

 

jag speglar

mig

i dig

lika naken

 

inga

är lika

nakna

som vi

 

tillsammans

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-26 17:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så!
2014-08-04

  bittemi VIP
Skön närhet!
2014-07-27

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2014-07-27

  Lehva VIP
Lust och åtrå...härligt:-)
2014-07-26

    ej medlem längre
Jättefin denna..
2014-07-26

  M M Mannheim VIP
"Du och jag tillsammans"
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP