Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMHI frågar

- Föredrar du traditionell väderleksrapport eller eväder?

Lars Hedlin, Norrköping:

- Det spelar ingen roll, bara jag slipper oväder!




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 266 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-07-25 15:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Japp det stämmer ;) Tack Mr:Linköping :)
2014-08-04

    ej medlem längre
Haha, ja vem vill inte det? Kul..
2014-07-26

  Maria Sundelin VIP
Alla kan ju släppa väder
2014-07-26

  anits VIP
Härliga rader!
2014-07-26

  Rise Little One
Underbart skrivet :)
2014-07-26

  louisegirl
Ja just precis :)
Bra skrivet!
2014-07-25

  ResenärGenomLivet
Som Nisse Grankvist på Saltkråkan sa: "Det finns inga dåliga väder, det finns bara olika sorters väder"...men kul skrivet...
2014-07-25

  Connie
Hoppas han slipper blåsväder: en mindre vanlig urologisk komplikation!

2014-07-25

  Ponkla
Bra skrivet! Är det dialekter?
2014-07-25

    ej medlem längre
Ja, bara vi slipper åska också, för det är inte kul.
2014-07-25

  Marianne Räf
En logisk fullträff, för vem vill
inte ha fint ledighetsväder!?
2014-07-25

    ej medlem längre
Den var kul!
2014-07-25

    ej medlem längre
kuli(n)g!!
2014-07-25

  Angel of love
Han får perfekt väder på sin semester.
2014-07-25

  Marita Ohlquist VIP
Tro jag det.
Han skall ju vara ledig nu.
2014-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck