Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I GIVAKT!

 

På kafé

idag

min bror

och jag

 

nykter

och fräsch

lite grånat

skägg

 

vi pratar

minnen

från barndomens

helvete

 

en psykopat

lärde oss

otäcka sagor

om livet

 

idag kan

vi hantera

det vi grät åt

och skratta

 

gick en

olycklig liten pojke

och storasyster

på konditori

 

rymde

från verkligheten

med bakelser

och läsk

 

behövde

inte

stå i givakt

för HONOM

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-07-23 17:40



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Den enda fungerande delen i en dysfunktionell familj, där storasyster i sin skörhet bär all omsorg på sina axlar, den hon själv saknade.
2014-07-24

  Lehva VIP
Din text berör. Så mycket vemod.
2014-07-24

  Angel of love
Rörande och berörande text.
2014-07-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om syskon som stöttar varandra och hittar andningshål.
Ryser av obehag när jag läser sista stycket.Så har jag också stått.
2014-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP