Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKA NYA DAGEN IN

Rummet

fylls av

havets doft

med tång

och sälta

när dagen

vaknar

till stilla bris

 

händer

berusade

av nattens

drömmar

låter lust

och längtan

blomma

 

Låt oss älska den nya dagen in




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-07-24 15:24



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Vacker väv med inslag av dröm och verklighet i naturlyrikens varp.
2014-07-26

  Lars Hedlin
Känslan varm öm!
2014-07-25

  Lehva VIP
Kärlek och livsglädje. Sensuellt att vakna så:-)
2014-07-25

  bittemi VIP
Vackert!
2014-07-25

  Eliza-69
Mycket fin..
2014-07-24

    ej medlem längre
Jättefint !
2014-07-24

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2014-07-24

  M M Mannheim VIP
Vackert poetat!
2014-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP