Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattegatt

 

Vinden och saltet

Havets brus

Makrillens vilda jakt på sill

Klippornas mjuka sång

 

Havstulpaners vassa blommor

Måsarnas skrik

Blåmusslornas skimmer

bland krabbor och tång

 

Piraters svävande själar

över klapperstensfält

där eldarna för sen länge slocknat

och stränderna av styvmorsvioler dränkts

 

Västerhavet, maneternas,

sjöstjärnornas och mitt sällsynta hem

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 533 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2014-07-23 19:45



Bookmark and Share


  aol
Ja allt ska till havs mycket fin poesi som grep tag i en,
2014-09-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
Ytterligt vackert, både dikten som Västkusten
2014-09-26

  Engel
... och Trubaduren sveper över natthorisonten. Vi är på samma plats, du och jag.
2014-09-12

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2014-08-04

  Bo Himmelsbåge
En doft av sälta
en susning av hav
Tack för alla bilder
som Du tog o gav
De rullar mot stranden
så len o mjuk o varm
ohh Kattegatts tjusning
med sin strålande charm
2014-07-26

  Alicia Stenfors
Mycket fin bild av naturen.
2014-07-25

    ej medlem längre
Härliga bilder som doftar hav.
2014-07-25

    glasa VIP
du skriver
så jag känner
värmen
från klipporna
solen
och smakar sältan
från havet

du får mig dit och där

helt
helt underbart

2014-07-25

  Katinka VIP
Å så underbart vackert. Läser den vid Mysingens strand och njuter av sommaren och havet.
2014-07-25

  bittemi VIP
Vilken härlig naturupplevelse du bjuder på här!
2014-07-25

  ResenärGenomLivet
Mycket fin, beskrivande text...gillas...
2014-07-24

    Dan Myrbeck
Fin skildring.
2014-07-24

  Eva Helene VIP
Naturens skådespel, somrigt och vackert!
2014-07-24

    ej medlem längre
En skön scen med fantasin som flyger omkring som vimlande fåglar.
2014-07-24

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2014-07-24

  ULJO
Sommaren och kusten i skön harmoni
2014-07-24

  Per Rydberg
Visualiserad natur: vackra bilder från en fantastisk kust!
2014-07-24

  walborg
Härlig mustig beskrivning
2014-07-23

  stig wikman
VACKERT
LINDA.

KRAM Å STOR APPLÅD.
2014-07-23

  Chawa VIP
Tack för vacker hyllning och kärleksförklaring till vår vackra västkust!
2014-07-23

  louisegirl
Vackert!
2014-07-23

  Ingrid Trolle
En vacker beskrivning
som ger oss havet
och klipporna, så man
känner den salta vinden
2014-07-23

    ej medlem längre
Vackert och trevligt skriver om havet och dess miljö!
2014-07-23

  Maj-Lis VIP
Så fint du beskriver
2014-07-23

  Marita Ohlquist VIP
Underbara bilder du målar med dina ord!
2014-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP