Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offret och ödet

En mystisk vinter kom ondskan in
i form av en räd missils attacker..
Man som offer dras i en mesallians..
med döden ..med oturens främsta mål
att krossa
att trampa
att grovt flörta med ödet..
med hjälp av skoningslösa metoder
Man blir en skugga av sig själv
En förföljare i en olydig tid
Ondskan tvingar en att följa i dess spår
flockmentaliteten väger tungt
Dubbelspel
Egoism
Okonventionella motiv
Finns det någon logik?
Sanningen om människans försvarsmekanism
drabbar den arme ..i en stark offensiv
Man bävar för utmaningen
att lyckas gömma sig undan döden
med en naturlig elegans
en skonsam följsamhet






Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 248 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-24 15:28



Bookmark and Share


  agneta pichler
en text att återvända till
2014-07-30

    ej medlem längre
Krig är ett uttryck för primitivist å de har inte Jesus som Herre....
2014-07-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tänkvärt!

2014-07-24
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan