Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högsommar

 

 

dallerdag vaknar

viskande buskvindar ger

grenar gungfart

 

ladusvalan fångar mygg

luften lyfter i värme

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 550 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-26 09:28



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fint handarbete - dubbelapplåd för sista raden!
2014-08-01

    ej medlem längre
Vackra högsommar! Bra skrivet!
2014-07-27

    ej medlem längre
Vackra högsommar! Bra skrivet!
2014-07-27

  Nanna X
precis!
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg