Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMHI frågar 2

- Föredrar du traditionell väderleksrapport eller eväder?

Anna Andersson, Visby:

- Jag föredrar öväder!




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 251 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-07-28 15:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Presis det jag hade ju då jag var på Öland ;)
2014-08-04

  anits VIP
Vädret är det många som har åsikter om nu. Jag önskar mig regn och lite svalka!
2014-07-29

  louisegirl
Ja det var ett bra svar ;)

2014-07-29

    ej medlem längre
Låt solen skina på dagen och låt regnet falla på natten.
2014-07-29

  ResenärGenomLivet
Just nu önskar jag ett blött väder...
2014-07-28

    ej medlem längre
Alla har åsikter om vädret!
2014-07-28

  Maria Sundelin VIP
Med kustliga vindar
2014-07-28

  Marita Ohlquist VIP
Ett perfekt svar av en gute!
2014-07-28

    ej medlem längre
Blåsväder då...
2014-07-28

  Connie
För att få lite vackrare väder här i Skåne anställde vi en kosmetrolog ;)

2014-07-28

  Marianne Räf
(Östersj-)-öväder, kanske?
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck