Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto från en plats som jag tycker mycket om.


När jag såg dig.....

 

mina nerver var utanpå

det kändes som du trampade

på dom

 

det gjorde ont att bara se dig

jag kunde gå stora omvägar

för att slippa möta dig

 

nu så här många år efteråt

kan jag erkänna

du skrämde mig

jag var rädd för dig

och ditt burdusa sätt

 

jag ser dig ibland nu

vet inte om du känner igen mig

tyvärr kommer minnena tillbaka

vid åsynen av dig

 

nu skrämmer du mig inte längre

jag går förbi dig

som om ingenting hänt

du kan stå framför eller bakom mig

i affären

du har samma jargong

 

nu är jag trygg i mig själv

åren har lärt mig

att det inte finns någon

som är bättre än någon annan

 

 

anits 28 juli 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-28 21:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen skrivit med känsla!
2014-08-04

  Fem hjärtan VIP
Så tänkvärt och väldigt bra skrivet!
2014-08-01

  Eva Helene VIP
Gott att höra detta!
2014-07-29

    Dan Myrbeck
Tänkvärd och bra!
2014-07-29

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-07-29

  Bibbi VIP
Suverän.
2014-07-29

  ResenärGenomLivet
Just så...vi är alla värdefulla...
2014-07-29

    ej medlem längre
Så fint man växer!
2014-07-29

  M M Mannheim VIP
Helt rätt anits! Låt ingen trampa på dig.
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP