Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYANSER AV RÖTT OCH SVART

 

Låt mig

fukta

din hud

med Kärlekens

dagg

 

då du

tar mig

bortom

gränser

och hinder

 

där världen

är vår

i svarta

och röda

nyanser




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-01 18:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Erotiskt!
2014-08-04

    ej medlem längre
Starkt!!! Och sensuellt!
2014-08-02

    ej medlem längre
Jättefin och sensuell denna..
2014-08-02

  M M Mannheim VIP
Härligt Elisabeth med din typ av poesi med sina korta rader som ger ett underbart flyt i din poesi!
2014-08-01

  Marita Ohlquist VIP
"Bortom gränser och hinder".
Underbart!
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP