Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Dan Myrbeck om hur jag skulle utforma texten på bästa sätt.


Syre

Luften håller på att ta slut mellan den här raden och...

...å så skönt en ny rad, ny luft

Luften var så hög att jag måste stå på tå för att kunna andas!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Connie
Läst 209 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-07-31 13:33



Bookmark and Share


  menspoeten
Mycket snygga rader!:)
2014-08-04

    Dan Myrbeck
Tackar, ser fint ut!
2014-08-01

  Lehva VIP
Ta det lugnt. ..då är det lättare att andas:-)
2014-07-31

    ej medlem längre
Så kan det vara ibland!
2014-07-31

  Ingrid Trolle
Genialt!!!
2014-07-31

    Dan Myrbeck
Rad1: Jättebra!

Men ja har svårt att förstå rad 2 och 3!
2014-07-31

  KattenKin VIP
*asg* Underbart!
2014-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie