Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförlöst tystnad

Vi slänger
orden
som knivar

skär upp repor mellan oss

Öppnar såren om och om igen


Blodlösa
mitt i elden
deserterar ljuden
och kryper in i tystnaden

som på en olycksplats
stillhet i förödelsen

våra ljudlösa skrik
häller andan

förblir oförlösta




Fri vers av bittemi VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-31 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP