Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Petter Wingren som hjälpte mig utforma texten på bästa sätt.


Motto

Ditt finns alltid någon

som är värre än jag




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Connie
Läst 213 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-08-01 10:17



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Rent logiskt är ju detta korrekt för alla utom en person i universum - den allra värste!

Och du ligger ju ljusår ifrån denne värsting!
2014-08-01

    ej medlem längre
Du är bra som du är! =)
2014-08-01

    ej medlem längre
Du är en perfekt kvinna, alla är vi unika och lika bra.
2014-08-01

  M M Mannheim VIP
Värre eller bättre? Kanske ett mitt emellan.
2014-08-01

  Petter Wingren
Det finns ingen som är
så mycket du
som du
när du uttalar
ordet JAG
2014-08-01

  Ingrid Trolle
Nu får du inte dra
på dig skalet och
tro att du inte duger.
Du är ju en mycket
intelligent kvinna och
dessutom en mycket
fin poet och människa.
Sluta jämföra dig med
andra Connie!
2014-08-01

  Angel of love
Bättre självförtroende än så borde du ha fina du.
2014-08-01

  Night Soul Woman
Värre kopior må finnas men är man blyg då man tänker på vad andra kommer tänka('som man redan vet')

men om ditt motto ger dig motivation hjälper dig och inte bara dig att komma ut och leka skapa stunder tillsammans med andra utan att kasta sten(skuldkänslor) ja då varför inte? Allt är bra tills vidare men jag är säker att du kommer skriva/skapa flera motton;)

Tack för läsupplevelsen
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie