Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycko-Per i lilla Staden

Tre trumpna Goth babes
Regnig dag vid Busstationen

Inget går av sig självt idag
äldre människor med rullatorer

vid Torget.Två dagar
Efter Midsommar

Endast Stadens Å
flyter på

Tre trumpna Goth babes
Tuggar sega gummin
Och skrapar Lotter

En av dem Hysteriskt
Skriker

Har vunnit Hundratusen

Regn strilar ned
Handlare drar in
Korgar under skydd

Kajor kraxar
Ovanför
Hästkastanjer

Tre skriande
förbi vandrande Goth babes

Pizzaätare under Parasoll
Undrar vad som sker

Dags att dra.Dags att dra.
Dags att dra. Hurra!

Sol mellan Regntung
Sky tittar fram.

Våt glänsande gatsten

Nedanför Benen
På..
Tre Goth Babes

Som trippande försvann
Mot..

Lyckans Samarkand.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-01 10:48



Bookmark and Share


  i af apa
en egen värld, helt bra!
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP