Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅTMARK

 

I gryningen

då du

beträder

min

våtmark

 

stiger solen

rodnande

likt en brud

klädd i havets

vita slöjor

 

ljuder

måsarnas skri

mot blå himmel

sjunger lovsång

till livet

 

Och du

stämmer in

i korus

när kulmen

nalkas




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-08-02 18:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wonderful!
2014-08-04

    ej medlem längre
Som en våg av passion och hetta flödar dina ord..
2014-08-04

  bittemi VIP
Underbart vackert!
2014-08-03

  Lehva VIP
Vilken eufori:-) En helt underbar text.
2014-08-03

  Rise Little One
Du målar så fint med olika vackra nyanser av känslor.
2014-08-03

  Petter Wingren
Fin naturlyrik, gillar särskilt "klädd i havets vita slöjor".
2014-08-02

  Angel of love
Passionens eldar fräser av lust.
2014-08-02

  Marita Ohlquist VIP
Fullkomligt underbar text!
2014-08-02

  M M Mannheim VIP
Underbar poesi som får mig som läsare att fantisera vidare på dina ord.
2014-08-02

    ej medlem längre
Ah, yes...passionens heta styrka fångat väl!!!

2014-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP