Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ett tyst farväl.

 

Du är och du var aldrig den jag trodde du skulle vara.
Du är och förblir en dröm,en tanke,en känsla mer kommer det nog inte bli.
Och jag vill aldrig ändra på dig, du är perfekt och vacker men det visade sig nu att du var inte endast för mig.

För nu när natten har lagt sig och jag kommit till insikt hur det egentligen var,så är det enda jag kan viska tyst till dig,

Jag älskar dig och farväl.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 429 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-08-04 05:57



Bookmark and Share


  Rise Little One
Önskan om ett fint avslut ligger nog i människans natur...
2014-08-07

  erkki
Vacker och vemodig text om den långsiktiga kärlekens villkor.
2014-08-07

  ULJO
Ljuvligt skrivet men sorgligt
2014-08-06

  agneta pichler
sorglig

men ack så vacker..
2014-08-05

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-08-05

  Oscar E Quinn
Kärleken! Den kan verkligen såra en..
2014-08-05

  Lasseman VIP
Tänk!.. vad jag kände igen detta!.. kram till dig
2014-08-04

  ResenärGenomLivet
Sorgset och berörande...
2014-08-04

  Lars Hedlin
Starkt i känsla och inlevelse!
2014-08-04

    Dan Myrbeck
Ja förstår berättarjagets beslut!
2014-08-04

  WyS VIP
Bättre vakna nu en försent!
2014-08-04

  Lehva VIP
Så vackert, ömsint och kanske nödvändigt.
2014-08-04

    ej medlem längre
Så vackert och vemodigt skrivet. Kram
2014-08-04

    ej medlem längre
Ett rått uppvaknande som du beskriver fantastisk.
Kram
2014-08-04

  Maria Sundelin VIP
Fint och gyllt av vemod.
Kramar
2014-08-04

  Connie
Vemodiga, sorgsna rader som berör mig starkt! Kärleken kan vara grym. Kramar om dig. Skickar styrkekramar <3
2014-08-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärleken är grym ibland. Tar sina offer.
2014-08-04

    ej medlem längre
Så mycket vemod det bor i din fina text, kramar om..
2014-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om brustna förhoppningar!
2014-08-04

  M M Mannheim VIP
"Bara ett tyst farväl" Då är det kanske bra att ha dålig hörsel.
2014-08-04

    Ken Cassel
Hej vackra ängel där
Jag vill inte ställa till med några besvär
Men i näst sista raden har du skrivit ända då du menar enda
Kanske du vill ändra?

Kramar

Ken
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love