Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tarvas: Revansch!


Satans *mus*


Ingen borde vilja vara
kvinna i den Världsordning
som varit!

Det var Satans *mus*, som
rådde Överallt.
Sanningen är spektakulär!

Jag känner henne, sedan
Barndomen. Men, vi har ej
haft kontakt på länge!

Hon är den som smyger
emellan man & kvinna.
Sen, stjäl hon mannen.

Kunde inte fatta min del
av Systemet. Men, --
det är, ju, helt, galet!

Någon borde brännas upp
på heta eldar, sprättas upp
med knivar av stål!

Hon idkar samlag med
just den penis, jag
eftertraktar, - just nu!

Ni underskattar min
förmåga! Men jag SKA
ha Revansch!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-04 10:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grymt bra! Tror också att Satan mycket väl kan vara en kvinna! Du har ett skarpt och härligt språk!
2014-08-07

  ULJO
Det är rätt. Stå på dig du
2014-08-06

    Dan Myrbeck
Att satan är en kvinna som stjäl män, är för mej en ny och tänkvärd tolkning!
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf