Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FASTKEDJAD

 

Jag trär

dina ord

som pärlor

på tråd

 

virar

kring

hjärta

och själ

 

kedjar

fast dig

i brinnande

begär

 

smider

lås av guld

och du är min

för alltid

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-05 17:42



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Kärlek och hot...i kärlekens namn:-)
2014-08-06

  Connie
Stark, passionerad och full av kärlek!
2014-08-06

  Lars Hedlin
Stark innerlig känsla!
2014-08-06

    ej medlem längre
Som en ballad för hjärtat.
2014-08-05

  M M Mannheim VIP
Han måste vara en lycklig man som din kärlek har.
2014-08-05

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens pärlband!
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP