Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

Vad kallas det där som gör ont
Orsakar tvivel
Små grubblerier
Om natten när klockan slår tre

Det är svårt
Jag kan inte sova
Vet att jag lovat
Att aldrig mer tänka på det

Men när stjärnorna tänds överallt utom här
Och skuggorna tycks utan slut
Och flaskan är tom och saknaden tär
Då är det svårt att stå ut

Det sägs
Man växer med livet
Det står säkert skrivet
Nånstans i nån bok hur man gör

Med sår som inte försvinner
Jag hoppas jag hinner
Leva mitt liv
Innan jag dör




Bunden vers (Rim) av Mia Popiana
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-05 16:59



Bookmark and Share


    Lars J
Sorgset vacker dikt, tycker om!
2015-02-01

  Tanja H
Så bra!
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana