Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglas

När ditt hjärta inte längre slog
Sa jag: Det är en lättnad.

När ditt hjärta inte längre slog
Lät vi bränna din kropp.

När ditt hjärta inte längre slog
Delade vi upp, rensade och slängde dina saker.

När ditt hjärta inte längre slog
Lovade jag att inte gråta.

När ditt hjärta inte längre slog
Blev jag en tidsinställd bomb

Jag flyr genom musiken
I väntan på detonation
Ångrar jag allt jag inte gjort
När ditt hjärta fortfarande slog.




Fri vers av Attila
Läst 409 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-12 00:04



Bookmark and Share


    Frozenbride
Tycker om!
2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila