Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en speciell vän


Löftet

Din kudde är våt av tårar

ord från hjärtat

som din mun inte orkar säga

 

Vännen, jag överger dig inte

Jag lyssnar på dina osagda ord

dag som natt

 

Jag är nära varje sekund

vare sig solen skiner

eller regnet faller

 

Jag lämnar dig inte i fred 

förrän jag fått dig att le igen

och då lämnar jag dig aldrig




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Connie
Läst 245 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-08-12 13:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är en bra vän med ett varmt hjärta.
2014-08-13

  Ingrid Trolle
Mycket varmt och vackert
2014-08-12

  Carina Bendix
Åh, man blir varm och trygg enda in i hjärtat av dessa vackra ord. <3
2014-08-12

  M M Mannheim VIP
Att ge leendet själv till dina vänner är du duktig på.
2014-08-12

  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, ja !
2014-08-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är en äkta vän, som inte sviker! Fint diktat av dig.
2014-08-12

  Lars Hedlin
Verkligen bra skriftat!
2014-08-12

  Lehva VIP
Vilken underbar text:-)
2014-08-12

    Dan Myrbeck
Fint skrivet!
2014-08-12

  Petter Wingren
Bra knorr på slutet då rollbalansen ändras. Den vårdande förvandlas till den behövande.
2014-08-12

    ej medlem längre
Din vän känner din värme.
2014-08-12

  Hans Christian
Oj så finstämt och varm dikt. Jag blir varm i själen. Tack vännen.
2014-08-12

    ej medlem längre
Fin vänskap!
2014-08-12

  Angel of love
En äkta och vacker kärlek, han lyssnar och hör dig.
2014-08-12

  Valter Örn VIP
Den kärlek som inte söker sitt och är oförtröttlig är här fint skildrad.
Kan det handla om Jesus?
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie