Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA VARA JAG

 

Stanna

tidsmaskinen!

 

jag vill

stiga av

 

bara vara

jag hos dig

 

njuta olästa

böckers sidor

 

skriva osagda

ord till dig

 

slå in dem

i hjärteask

 

med band

av kärlek

 

rosett

av passion

 

slänga måsten

i sopsäck




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-08-14 17:21



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
vacker önskan!
2014-08-18

  Bo Himmelsbåge
Mycket fin Kärleksdikt!!!
....att Leva helt för varandra...!

Sparas i en bubbla för två...!
2014-08-18

  Connie
Gillas mycket!
2014-08-15

    ej medlem längre
Underbara tankar som du klär i ord..
2014-08-15

  bittemi VIP
Livsbejakande sköna ord!
2014-08-15

  Lehva VIP
Jag med...vackert beskrivet:-)
2014-08-14

    Jag är fan större än Sartre
Vi hörs i framtiden!
2014-08-14

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina fina ord.
2014-08-14

  stig wikman
VACKERT.

KRAM.
2014-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Positiv livsbejakande text vilket förstärks av slutraderna!
2014-08-14

  Lars Hedlin
Bara vara NU!
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP