Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hellre kär än döende!


Var med mig i Våren!



Vore fruktansvärt
å dö,
utan å veta om
vad Kärleken innebär.
Man har, kanske, bara
provsmakat lite!

Satan suger min Kraft!

Jag har Kärlek, men
vet ej vad göra med den!

Karusellen snurrar, dess
hästar å ankor gungar
i takt
till Musiken från
Världens Nöjesfält.

Älskling, låt dem inte
ta våra Liv!

Denna gång,
är Livet synnerligen
underbart!

Hoppas, du förstår
vad jag menar!

Var med mig i Våren!




Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-14 16:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Fint skrivet...
2014-08-18

  ULJO
Väl förmedlat
2014-08-15

    Dan Myrbeck
Bra beskrivet!
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf