Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peka finger

Jag hålls till synes upp av osynliga krafter

behöver inte mer än en blick

för att överleva

 

Ur detta perspektiv handlar det inte om

att vara mitt uppe i någonting 

utan att vara på väg ut ur något

 

Helhetens navigatör, en tiondels blinkning

C:ets brutna cirkel i mitt namn,

resecentrum med utgång

 

Men vad gör jag om mitt finger slutar peka?

 

 

 




Övriga genrer av Connie
Läst 287 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-08-16 10:26



Bookmark and Share


  Minkki VIP
tar dig en funderare medan fingret vilar?
2014-08-22

  ULJO
Tänkvärt skrivet
2014-08-17

  Ingrid Trolle
Mycket tänkvärt
och bra!
2014-08-16

  Lars Hedlin
Bra belyst!
2014-08-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Skickligt och tänkvärt.
2014-08-16

  Valter Örn VIP
Man är medarbetare i Livets resebyrå
och så länge man är sin färdledare, pekar handen ut livets olika resmål.
När den slutar peka;
-Ja det vill jag inte tänka på!
2014-08-16

  M M Mannheim VIP
Den var bra! Peka finger? Under en hypnos en gång så visade det sig att min ena hand och pekfingret pekade rakt ut i universum. Finns som dikt här på p.
2014-08-16

  Angel of love
En bra förmedlad text. Mycket innehåll.
2014-08-16

  louisegirl
En tänkvärd text..
Bra förmedlat!
2014-08-16

  Lehva VIP
Många bottnar i denna skickligt skrivna text:-)
2014-08-16

  Wolf Wallström
Livet tar inte slut förrän hjärtat slutar slå. Under tiden är vi på väg och det pekar alltid åt något håll. Tror att det gäller för Dig att hålla fingret stadigt.
2014-08-16

  Hans Christian
Connie - kära vännen andra strofen är ju gudabenådad ! Sparas.
2014-08-16

  Klara Ord VIP
Tar en tankepaus i väntsalen, kanske ;-) ? Skämt åsido, fin och tänkvärd text!
2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie