Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag struntar FULLSTÄNDIGT i vilka som vann simningen!


ÄNNU ett skäl att HATA sport!

 

Det FINNS faktiskt människor som INTE är sport- och idrottsintresserade.
Jag är EN av dem.
Däremot är jag mycket djurintresserad.
För ANDRA gången på kort tid utgår nu ett naturprogram på grund av en sportsändning. Ett naturprogram jag sett fram emot hela dagen.
Det är skamligt och skandalöst att ALLT annat ska få stå tillbaka för sport- och idrottssändningarna!

LARZ GUSTAFSSON,

Sporthatare i Gävle




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-18 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP