Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyförälskad


Gudsglitter

När solen älskar med vattnet det glittrar i mötet som sker
När du möter mig i själen precis samma glitter jag ser
När vinden älskar med träden det dansar i mötet som är
När du söker famna min längtan – kärlek är dansen vi lär

När himlen älskar med jorden - universums födelse sker
När dina ögon mig fångar - universum i djupet jag ser
Jag känner du föder en kvinna i din kärlek och ur din kropp
som älskar ditt sannaste väsen ut ur längtan, tro och hopp

Jag vandrar ur djupet i själen och räcker till dig vad jag är
En tillit att vara ett möte i kärlek och sanning just här
Så öppnas i hjärtat en blomma som är sin skönhet så ren
Älskar jorden, vinden och vattnet stilla i solens sken

Så slut dina ögon i vinden och andas min kärlek till dig
Jag smeker med solens strålar och regnet är tårar från mig
När solen älskar med vattnet det glittrar i mötet som sker
När jag möter dig i själen är det glitter från Gud som ger




Fri vers av Luminus
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-03-31 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luminus
Luminus