Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryckfelsnisses barnbokstips

I hård konkurrens med barnböcker skrivna av
bland andra Astrid Lundgren, har Sveriges
bästa barnbok utsetts:

Hemsöbarna

skriven av August Strandberg!




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 301 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-09-02 09:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt tokigt!:)
2014-09-07

  ResenärGenomLivet
Ja, det kan bli tokigt ibland...:-)
2014-09-04

  anits VIP
Så du kan få till det, gillar tryckfelsnisse mycket!
2014-09-04

  Lars Hedlin
;) Bra Dan!
2014-09-03

  Maria Sundelin VIP
Löses bäst i mörkret
2014-09-03

    ej medlem längre
Så det kan bli...
2014-09-02

  Petter Wingren
Vad kan inte lite vanlig hyfsad institutionaliserad lyxlexi få till i smilbands
2014-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Som det kan bli!
2014-09-02

  louisegirl
Hahaha härliga du..;)
2014-09-02

    ej medlem längre
Du kan hitta på du! /ler/
2014-09-02

  Connie
Haha, du är skön. Tack för dagens första skratt ;)
2014-09-02

  Marianne Räf
Va komiskt! Ha ha ha!!
2014-09-02

  Angel of love
Haha det är ju underbart ;)
2014-09-02

  Eva Helene VIP
Gillar Tryckfelsnisse, ett gott skratt förlänger livet som bekant !!
2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck