Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÖPSEDELN 39

Tidsbegränsade
äktenskap införs!




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 238 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-09-08 23:36



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Den gillar jag, viktigt att ifrågasätta institutioner som lätt burar in kärleken så den unknar till och blir sin egen motsats. Lite som miljöpartiets språkrör: hur älskade dom än är begränsas deras tid. Ärligt talat!!
2014-09-10

  ResenärGenomLivet
Ja, det ligger väl i tiden...
2014-09-10

    eva m h
Bäst-före-datum eller sista förbrukningsdatum ;-)
2014-09-09

    ej medlem längre
Tills döden skiljer oss åt - tidsbegränsat även det men din löpsedel lockar kanske mer..?
2014-09-09

  Eva Helene VIP
Ja vem vet, kan bli påtvingat partnerbyte också kanske!
2014-09-09

  Lars Hedlin
Jaha jag visste väl det ;)
2014-09-09

    ej medlem längre
En löpsedel som provocerar och engagerar!
2014-09-09

    ej medlem längre
Skrämmande bra skrivet!:)
2014-09-09

  louisegirl
Ja det vore nog inte dumt..;)
Bra där!
2014-09-09

  Ingrid Trolle
Med andra ord:
idag ingås äktenskap
utan en tanke på att
de skall hålla livet ut.
Att inte ha en enda
människa att lita på.
Vilken förfärlig framtid!
2014-09-09

  Connie
Låter ju kanon. Och funkar inte det kan man ta ett äktenskapskörkort där man får lära sig trafikreglerna innan man sätter sätter sig bakom ratten/äktenskapet ;)

2014-09-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Säkert en idé som vore bra för en del. Själv känner jag några par!
2014-09-09

  Maria Sundelin VIP
För en rimlig kostnad
2014-09-09

  Angel of love
Ja kan behövas ibland.
2014-09-09

  Marianne Räf
En rättså vettig idé. Om de vill
fortsätta sedan, kan de förnya
kontraktet. . .
2014-09-08

  Ponkla
För tågresenärer, de kommer och går. :)
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck