Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL ÅMINNELSE

 

Mina ögon

fångar

din sensuella

rörelse

 

sveper

blicken över

kroppens

arkitektur

 

dekorerad

av mig

med röda

kyssmärken

 

tatuerade

till evig

åminnelse

av mig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-25 17:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt!
2014-08-26

    ej medlem längre
Snyggt, hett och välskrivet..
2014-08-25

  Marita Ohlquist VIP
Avtryck i kärlekens namn.
2014-08-25

    Jag är fan större än Sartre
Snyggt formulerad yta!
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP