Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅTKOMST NEKAD

 

Varför

låg

han och jag

i dubbelsäng

 

Lillebror

i annat

rum

på hotellet

 

minnesbanken

svarar

åtkomst

nekad




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-26 17:15



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
När det blir för svårt så stänger vi väl av, kopplar ner...
2014-08-30

  Alicia Stenfors
Det kan hända...
2014-08-28

  Lars Hedlin
Stark i frågan och beröring!
2014-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Ibland stänger hjärnan av för att man skall orka leva vidare.
2014-08-27

  Petter Wingren
Ja varför?
2014-08-26

  Lehva VIP
Att inte vara där, att lämna kroppen och ge sig av, är ett sätt att överleva. Det är svårt att minnas, det som du då eventuellt vägrade uppleva.
En mycket stark text.
2014-08-26

  M M Mannheim VIP
Frågetecken som gör ont!
2014-08-26

    ej medlem längre
Kroppen minns det tanken glömt...
Starka och gripande är dina ord.
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP