Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När släpps jag fri?


Fånge



Dag för dag
går förbi, passerar
som på ett löpande band.

Höstens Konspiration
infiltrerar, mer och mer,
i Sommarens Natur.

Vinden ruskar om
trädens, fortfarande
grönlummiga, kronor.

Duggregn genom
hela det gråsvala
lufthavet, därute.

Nånn spionerar,
kikar igenom andens
ljus´ nyckelhål.-

Personen tycks vänta
på lämpligt Tillfälle
för ett Påhopp!

Ute i Sinnevärlden
faller det ett
grått silverregn.

Droppar med
blänkande ögon -
- som om de ser.

Sitter i en bur,
men vill ej dö -
- som en råtta!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-26 12:08



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra, särskilt de naturlyriska
stroferna - som vi vill se
mer av!
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf