Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALTER EGO

 

I mitt

eget

rum

bor

bara jag

 

där

samtalar

jag

med

mig själv

 

resonerar

om det

ena

och det

andra

 

diskuterar

för

och emot

bra

eller dåligt

 

medan

jag ler

och nickar

mot

omvärlden

 

där

kraven

står

på rad

i begärelse

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-27 17:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt, eget rum är bra att ha..
2014-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra att i lugn och ro samla tankarna!
2014-08-27

    ej medlem längre
Det är viktigt med en egen frizon.
2014-08-27

  Lars Hedlin
JA i den egna sfären!
2014-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP