Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN ÖVERVINNER ALLT

 

Varje rynka

ska

våra händer

måla

 

med minnen

av

yngre dagars

lyster

 

våra ögon

se oss

som vi

en gång var

 

innan åren

gick

längs

livets stig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-08-28 17:55



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Snygga formuleringar... bra vetja!!
2014-09-01

    Jag är fan större än Sartre
Inte det bästa jag läst av dig, men bland det bättre!
2014-09-01

  Lars Hedlin
Underbart skapat!
2014-08-29

  aol
Underbart berörande poesi som visar åren som var finns där inom.
2014-08-29

    ej medlem längre
Så otroligt fint skrivet..
2014-08-29

  KattenKin VIP
Vackert!
2014-08-29

  Eliza-69
Så vacker text
2014-08-29

  Alicia Stenfors
Du är lycklig!
2014-08-28

  stig wikman
VACKER
POESI
ELISABETH.
KRAM.
2014-08-28

    ej medlem längre
Så vackra ord och så vackra känslor.
2014-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker text om gemensamt åldrande!
2014-08-28

  Lehva VIP
Vilken vacker kärleksdikt!
2014-08-28

  M M Mannheim VIP
Hoppas att du har funnit den kärlek som övervinner allt du har varit med om.
2014-08-28

  Tobias Haglund
Djupt och känslosamt!
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP