Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
zen min zen


jag är helt säker på allt

jag är helt säker på allt
om jag vet
alla parametrarna

allt är ett
jag har aldrig
alla parametrarna

jag vet ingenting
jag har slutat gissa
det enda jag vet
är att allt är ett

är allt ingenting?




Övriga genrer av Let it go VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-27 18:27



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande dikt om allt och ingenting..
2016-05-24

  Gisela Nordell
ja så är det, allt hör ihop,tankeväckande, tycker om den.
2016-02-02

    ej medlem längre
Ordkrumelur som har djup i sig. Gillas.
2014-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP