Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN BÄSTA VÄN

 

Tänk

om jag

blev min

bästa vän

 

vi

skulle

skratta

och gråta

 

berätta

hemligheter

om kärlek

och sorg

 

skala av

fasaderna

vara

läsbara

 

utan ord




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-08-29 17:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra i tanke och ord!
2014-08-31

  bittemi VIP
Ja sej själv bär man alltid på så det är klokt vara vän med sej. Fast inte alltid lätt. Fint skrivet!
2014-08-31

  Connie
Något att tänka på. Vi ska ju leva med oss själva resten av våra liv!
2014-08-30

  Petter Wingren
Ett bra sätt att se på sig själv. Vi kan ofta vara rätt obarmhärtiga mot oss själva.
2014-08-30

  KattenKin VIP
Så skön tanke och skrift!
2014-08-30

  Lehva VIP
Mycket vacker!
Och du ska vara din bästa vän...vara snäll mot dig själv.
2014-08-30

  Angel of love
Vilken underbar tanke och det är väl så det ska vara när allt är okej.
2014-08-29

  Oscar E Quinn
Skön tanke.. fin tanke.. fina ord.
2014-08-29

  Teresia Ridell
Ja tänk om man kunde..så enkelt och bra det skulle vara..
Jättefint !
2014-08-29

    ej medlem längre
Att finna sitt inre och känna att det ger styrka och glädje. Så underbart.
2014-08-29

  Marita Ohlquist VIP
Det bästa av vänskap!
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP