Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med känsla


APPASSIONATA

 

Din röst

uppvaktar

mig

passionerat

 

jag

belönar

ditt värv

tiofalt

 

njuter

utan

gräns

med dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-29 17:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart helt enkelt!
2014-08-31

    ej medlem längre
Fin känsla i denna, ljuv.
2014-08-30

  Petter Wingren
Njutningens hymn
2014-08-30

  Tobias Haglund
Jag håller med Wersäll. Du får mycket sagt med få ord! Bra gjort.
2014-08-29

  Angel of love
Den underbara tvåsamheten <3
2014-08-29

  Margareta Wersäll
Du uttrycker så mycket med så få ord! Orden är laddade med känsla.
2014-08-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbar tvåsamhet!
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP