Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte längre

vara något praktexemplar

jag vill se var gränserna går

slå hål på tabun

överge idealen

lyssna till mitt hjärta

och vara sann mot mig själv

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Connie
Läst 339 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2014-09-01 10:38



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Så skönt att leva; skita i konvenansen :)
2014-09-08

  menspoeten
JA!
Säger jag till det!:)
2014-09-04

  Ingrid Trolle
Det är precis så
det skall vara och
det har du lyckats
med. Bravo!
2014-09-02

  Annie b'larsson VIP
Jag tycker mycket om de två sista raderna...de skriver jag under på.

...och slå hål på tabun. Yeah!
2014-09-01

  Louise Sparring
Yes, gillar det.
2014-09-01

  Lehva VIP
Ja. Bravo.
Det krävs mod för detta...du är modig:-)
2014-09-01

    Dan Myrbeck
Härligt valspråk!
2014-09-01

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-09-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Absolut det bästa man kan göra! Men svårt ibland.
2014-09-01

  louisegirl
Att vara sej själv trogen är det viktigaste <3
Men det är inte helt lätt, ibland..
Kram
2014-09-01

  i af apa
det enklaste som
oftast är det svåraste...
2014-09-01

  Marita Ohlquist VIP
Stark längtan efter förändring!
2014-09-01

  Hans Christian
Att vara sann emot sig själv inte det lättaste. Men ack så viktigt. Suveräna rader!
2014-09-01

  KattenKin VIP
Sundast så.
2014-09-01

    ej medlem längre
Det är det enda raka...
2014-09-01

  Petter Wingren
Lyssna inåt och utåt på samma gång, så verkligheten kan projicera på din hud.
2014-09-01

    ej medlem längre
Klart du klarar det, önskar dig all lycka till.
Kram
2014-09-01

  Peter Olausson VIP
en utmärkt utgångspunkt för att vara levande
2014-09-01

  Angel of love
Du fixar det, kramar till dig.
2014-09-01

  M M Mannheim VIP
Det här klara du bra, vännen!
2014-09-01

    ej medlem längre
Håller med angela här under. Att vara sann mot sig själv är så svårt. Samtidigt är det också det som ger den största belöningen, den finaste gåvan, när ens hjärta är rent.
Om det är någon som klarar det så är det du.
Kram!
2014-09-01

  angela Täubert fd Jansson VIP
Att vara sann mot sig själv, är det svåraste som finns, men om du verkligen vill så klarar du det.
2014-09-01

  genni VIP
BRA, så ska det vara!!
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie