Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din.

 

 

 

 

jag vill vara flaskan som nuddar dina läppar


jag vill vara vattnet som smeker din hals

 
jag vill vara luften som du andas


fan jag vill ju bara vara din

 

© Augusti 2014




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 340 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-01 14:27



Bookmark and Share


    For Luma
häftig liten dikt, i flasktappning:)
2014-09-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekslängtan i spännande tappning!
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl