Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så raggar jag

Jag raggar med magen.

Den är rena rama
flörtkulan!




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 282 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-09-16 14:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Reser lätt ragg inför texter som denna.
2014-10-03

  Eva Helene VIP
Ja, du verkar ha det bra förspänt! Grattis!
2014-09-22

    ej medlem längre
Härligt bra:)
2014-09-19

  ResenärGenomLivet
Den va go...:-)))
2014-09-18

  anits VIP
Ha ha, den här gillar jag!
2014-09-17

  Ingrid Trolle
Är den inte större än
en flirtkula, så är den
definitivt för liten att
se. Det här var roligt
och originell raggning
2014-09-16

  Maria Sundelin VIP
Eller är det en kalaskula
2014-09-16

  aol
Haha gillas,
2014-09-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul text!
2014-09-16

  Angel of love
Haha det är ju helt underbart.

2014-09-16

  Ponkla
Hehe! Roligt!
2014-09-16

  Teresia Ridell
Haha, ja alla sätt är ju bra..utom de dåliga !
Funkar det så..:)
2014-09-16

  KattenKin VIP
Kul text! Får jag presentera mig;
jag är klämmiga Cathrine
med mage rund och fin
och inte gör det nåt att jag på håll
ser ut som en boll!
Minns en låt som gick så... :)
2014-09-16

    ej medlem längre
Du är kul du...
2014-09-16

  Lars Hedlin
ahh jaa har du också en sån! ;)
2014-09-16

    ej medlem längre
Bra sätt kanske..
2014-09-16

    ej medlem längre
Hehe den var jävligt bra!!
2014-09-16

  Valter Örn VIP
Raggen me maggen; klart som daggen jag ska börja me de!
2014-09-16

  louisegirl
hahaha så bra..:)
2014-09-16

    ej medlem längre
Haha..
2014-09-16

  Anya VIP
Fasen...tror jag också ska börja med det. ;) Tack för tipset. Härligt konstaterande.
2014-09-16

  Connie
Haha, du är bara för härlig! Någon raggmunk är du i alla fall inte ;)

Att ragga på krogen är som att öppna en chokladask och upptäcka att alla godbitar redan är tagna och det enda som återstår är några äckliga nötter i hörnen.
2014-09-16

    ej medlem längre
Den var bra ...
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck