Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fönster mot plågan

Dränkt i drömmens virvlar

hemlighållen av ögats blindhet

där finns bara jag, uthärdaren

ett fönster mot plågan

 

Och om jag överlever natten

Hur många osynliga ärr

kommer jag att få bära 

av ett ofullbordat liv?




Fri vers av Connie
Läst 247 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-09-05 01:36



Bookmark and Share


  Louise Sparring
Gillar den här mycket.
2014-09-05

  Petter Wingren
Tycker bäst om första strofen gärna som en hel dikt
2014-09-05

    Dan Myrbeck
Mörk och stark text,
hoppas på en
gladare kontext!
2014-09-05

  Lehva VIP
Älskar andra stycket. Vilken stark text.
2014-09-05

  louisegirl
Griper tag och berör...<3
Fint förmedlat..
Kram

2014-09-05

  menspoeten
Heja dig! Kramar
2014-09-05

  Marita Ohlquist VIP
Hav tröst!
Jag är en ärrad veteran.
Man lär sig leva med dem.
2014-09-05

  Lars Hedlin
JA finns en lärdom i allt vännen! kram
2014-09-05

  M M Mannheim VIP
Tänk på att ärr är erfarenheter!
2014-09-05

  Valter Örn VIP
Igenkännande! De osynliga ärren av ett liv som man tycker är ofullbordat.Man har velat göra så mycket, och man är inte nöjd med hur livet gestaltat sig.
Men det är en gåva när man kan gestalta sina känslor så att man kan få dom ur sig och bort.
2014-09-05

  Ingrid Trolle
Berörande text i svarta natten, då
ärren känns som värst, men du är
inte ensam. Kanske är det en klen
tröst att vi alla bär på många ärr,
som vi fått genom hela livet. Men
varvid tröst Connie. När såren har
läkt blir de till ärr som inte ömmar
längre. De kallas livserfarenheter.
2014-09-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande tankar i din svarta drömmar. Tyvärr ger livet ärr av olika slag.
2014-09-05

    ej medlem längre
Måste vara något riktigt förfärligt....
2014-09-05

    ej medlem längre
Gripande och berörande.
2014-09-05

  Tobias Haglund
Jag läste det lite som en komprimerad skräckis. Att hon var fast av att någon plågar henne. Antingen i drömmar eller genom att denne håller henne sovande.
2014-09-05

  Magica VIP
Vemod som berör.
2014-09-05

  Angel of love
Så stark och berörande text.
2014-09-05

  Ulf Ekeram
Inga ärr får du bära. Allt liv blir fullbortdat. kram ulf.
2014-09-05

  ULJO
Djupa tankar i natten

2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie