Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en överlevare

svältandes någonstans

ångest äter upp mig 

bakom revbenens galler

 

instängd, inga ord kommer in

och inga ord rymmer ut

och ändå...

 

du fångar ärrens skuggor 

och paniken jag bär på

ljudlöst mening för mening

 




Fri vers av Connie
Läst 343 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-09-05 03:16



Bookmark and Share


  Ponkla
Starkt & mycket bra skrivet!
2014-09-06

  genni VIP
"du fångar ärrens skuggor" gillar speciellt dessa ord, men versen är fin...
2014-09-06

    Dan Myrbeck
Berörande. Bra.
2014-09-05

    ej medlem längre
Starka nakna ord som berör.
2014-09-05

  louisegirl
Du är stark Connie <3
kram
2014-09-05

  menspoeten
Vackert flyt i den här!
2014-09-05

  Marita Ohlquist VIP
Svart text som ljusnar på slutet!
2014-09-05

  Lars Hedlin
Bra där ut med känslan befria ångesten..kram
2014-09-05

  Palett
Fin text om svåra känslor !
2014-09-05

  M M Mannheim VIP
Överlevare, ja helt klart! Det märks i dikten att du har ett liv av erfarenheter bakom dig. Mycket bra poesi!
2014-09-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Stark svärta i din text! Men jag tror du är stark.
2014-09-05

  Klara Ord VIP
Fint uttryckt!
2014-09-05

    ej medlem längre
Hur mycket plåga kan man klara/överleva?!
2014-09-05

  WyS VIP
Dina ord säger allt! Styrka!
2014-09-05

    ej medlem längre
Så starkt skrivet! Kram!
2014-09-05

  ULJO
Stark text med ett psykologiskt djup
2014-09-05

  Angel of love
Du har en inre styrka vännen, kram.
2014-09-05

  Magica VIP
Smärtsamt och starkt. Berör.
Ja du verkar vara en överlevare... :)
Kram!
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie