Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hattar i papper

och under tiden sänker sig ljuset över granarna
korparna har sin sista konversation
papppersmånarna haklapparna och de roliga hattarna
ölen vinet nubbarna och kräftorna
visst har vi det bra i förskingringen
medan dom där sover under presenningar i skogen och smutsar ner och stör
vår glädje
barnen tittar på DisneyChannel för att lära sig om livet?




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-06 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP