Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en skräcksyn

drar jag själen tätare om mig i ett försök att skjuta upp ögonblicket

Om huvudet exploderar vet ingen att jag blev kvar och inte hann ut




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Connie
Läst 269 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-09-07 01:54



Bookmark and Share


  menspoeten
Wow, vilka rader! Rös när jag läste!
2014-09-09

  Anya VIP
Härliga bilder...gillar mycket! Humor och allvar på ett skickligt sätt.
2014-09-07

  Ingrid Trolle
Det finns desarmerings-
specialister kära Connie.
Du hinner ut.
Det starkaste du har
skrivit! Bravo
2014-09-07

  Valter Örn VIP
Connie Du svingar dig som en ekvilibrist ibland metaforikens lianer :) Du är ett fenomen!
2014-09-07

  Ida-Marianne
Allt är redan sagt av tidigare kommentatorer. Klickar därför genast på applådknappen.
2014-09-07

  Lars Hedlin
Starkt bra intensivt!
2014-09-07

  KattenKin VIP
Sköna rader om det osköna.
2014-09-07

  louisegirl
Berörande stark..
Bra formulerat och förmedlat här, vännen.
2014-09-07

  Bibbi VIP
Starkt.
2014-09-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Mörk ångest talar i få berörande ord!
2014-09-07

    Jag är fan större än Sartre
Jag gillade dessa rader!!!
2014-09-07

  Lehva VIP
Så mycket ångest.
En fantastisk text.
2014-09-07

  Marita Ohlquist VIP
Textens innebörd är stark, full med ångest och oro!
Tankar och känslor virvlar runt när jag läser.
2014-09-07

    ej medlem längre
Stark text. Hoppas trycket sjunker och explosionsrisken minimeras.
2014-09-07

  Night Soul Woman
:Den är bland dina bästa!!! :)
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie