Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla karaktärer

 

Gamla karaktärer ligger där latent
ploppar upp på loppet av en sekund
behövs bara en utlösande faktor
så är du tillbaka där du slutade

De år som ligger emellan 
kliver till din stora förvåning åt sidan




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-09 06:13



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Precis så är det. En skicklig, humoristisk beskrivning.
2014-09-09

  Lars Hedlin
Mycke tbra framfört!
2014-09-09

    ej medlem längre
Så kan det faktiskt bli ibland!
2014-09-09

    Dan Myrbeck
Tänkvärd!
2014-09-09

  Staffan Nilsson
Så fint!

2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP