Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utanför

 

Av maktstinna småenheter 
består det mesta,
så är det uppbyggt

Nagelfar varandras skavanker,
korsseglare på stormigt hav,
hoppa i land är det inte många som hinner

Och som jag jagat
efter koder och mallar
för att komma in i förvirringen

utan att förstå att jag står stadigast utanför




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-09-10 07:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA bra där :)
2014-09-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
eller varför inte i "kaos öga" där brukar det alltid vara lugn och ro.
2014-09-10

    ej medlem längre
Det är nog bäst att slippa vara med i röran...
2014-09-10

  Lehva VIP
Så mycket visdom i din text:-).
Avslutet är klockrent.
2014-09-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Hög igenkänningsfaktor! Jättebra skrivet!
2014-09-10

  Connie
Precis så, mycket bra beskrivet!
2014-09-10

  träsnidaren
Mycket fint fångat!
Kanske bäst att stå just utanför.
2014-09-10
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP