Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min politik

Jag vill ha ett Folkhemssverige där skatten
är tillräckligt hög för att garantera välfärden
och tillräckligt låg för att stimulera samhälls-
utvecklingen.

Jag vill ha ett Folkhemssverige där våra
äldre får van vård, inte vanvård.

Jag vill ha ett Folkhemssverige där ensam-
stående arbetslösa mammor har råd att
guldkanta.

Jag vill ha ett Folkhemssverige med tand-
vård på samma villkor som sjukvård.

Jag vill ha ett Folkhemssverige!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Dan Myrbeck
Läst 316 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-09-12 15:41



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Längtar verkligen efter det du skriver om. Hoppas detta hinner etablera sig innan någon klyver isär allt som byggs upp . Heja Folkhemssverige!!!
2016-09-02

  Tobias Haglund
Jag håller med fullständigt!
2014-10-13

  Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Ja, låt oss rösta bort klassamhället där inte alla får plats i välfärden eftersom att en del inte blir betrodda och inte anses kämpa eller ta ansvar!
2014-09-13

  Lars Hedlin
Däri vill jag också bo!
2014-09-13

  KattenKin VIP
Bravo, håller med dig!
2014-09-13

    ej medlem längre
Vill också ha, bra där Dan..
2014-09-13

  Petter Wingren
Bravo! Gillar särskilt den första strofen. Det är ju där blocken står och gnider mot varann.
2014-09-13

  Ingrid Trolle
Det är inte svårt
att hålla med dig
2014-09-12

  Carina Bendix
Bra skrivet! :) Jag instämmer helt. Och bokmärker.
2014-09-12

  Ponkla
Det vore något det! Bra skrivet!
2014-09-12

  anits VIP
Mycket kloka tankar, som jag instämmer i!
2014-09-12

  Maria Sundelin VIP
Kloka tankar
2014-09-12

    ej medlem längre
Du blir en bra politiker du...
2014-09-12

  ResenärGenomLivet
Jaa...så vill vi ha det...
2014-09-12

  louisegirl
Min röst lägger jag helt klart på dej..;)
Bra skrivet!
2014-09-12

    ej medlem längre
Kloka medmänskliga ord!
2014-09-12

  Angel of love
Jag röstar på dig Dan ;)
2014-09-12

  Eliza-69
Mycket bra din politik
2014-09-12

  Connie
Attans bra det där! Du borde bli politiker! Här har du en som definitivt skulle rösta fram dig i valet!
2014-09-12

  Marianne Räf
Bravo! Men på långvården vill man, ju,
inte hamna, som äldre! Vill NÅGON det?!
2014-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck