Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Ingen håller mig kvar

ingen fångar mig

ingen tvingar mig

 

Ingen ropar mitt namn

ingen viskar mitt namn

Jag tvekar – är jag fri?

 




Fri vers av Connie
Läst 260 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-09-10 21:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är fri men friheten är tveeggad. Ibland vänder sig friheten till det negativa och blir endast tärande ensamhet.
2014-09-12

  Lars Hedlin
Tycker om stilen på denna!
2014-09-11

  Lehva VIP
Så tankeväckande.
Vi människor är sociala varelser..för det mesta. Ensamhet och frihet ... två sidor av samma mynt..

2014-09-11

    ej medlem längre
Ja frihet vad är det?
2014-09-11

  Staffan Nilsson
Fint om frihetens paradox
2014-09-11

  Petter Wingren
Vad är frihet? Vem avgör vad frihet är? Du är just så fri som du själv bestämmer.
2014-09-11

  Magica VIP
Intressanta och tankeväckande frågor...
kram
2014-09-11

  Ingrid Trolle
Fångenskapen såväl
som friheten har alltid
ett pris. Frågan är vad
det är värt.
2014-09-11

    AgnesKenshin
tja, det blir baksidan det ja. hum.. dumt.
2014-09-10

  M M Mannheim VIP
Och jag som har ropat ditt namn så länge och så har du inte hört mig!
2014-09-10

  KattenKin VIP
Nja precis, det är baksidan!
2014-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie